#100 – Sagan om Hundringen

Då var det dags. Avsnitt 100 är äntligen här, och det har blivit så upphypat att oavsett vad vi gör kommer vi aldrig någonsin kunna leva upp till era förväntningar. Men Gud vet att vi har försökt. Avsnittet är fylld till bredden med lekar, utflykter, mail, och en massa annat kul. Men vänta! Det finns mer. Inte nog med att vi gör vårt längsta avsnitt någonsin. Vi spelade också in timvis med videomaterial som kommer att släppas allt eftersom det blir färdigredigerat, både på YouTube och på hemsidan. Så om avsnittet inte räcker för att mätta ert avsnitt hundra-sug, håll koll på hemsidan efter en hel drös med tillhörande videoavsnitt. Avsnittet är helt enkelt bara halva upplevelsen. Vi hoppas verkligen att ni finner nöje i det här avsnittet, då vi alla verkligen försökte så mycket vi kunde att visa uppskattning till alla er som har lyssnat genom dessa två åren. Oavsett om ni har varit här sedan avsnitt 1, eller om ni precis har börjat lyssna, så älskar vi er från djupet av våra hjärtan. Hoppas det smakar.