#166 – Julspecial 2017

Okej. Det här avsnittet spelades in den 21:a December. Perfekt i tid för att jag skulle kunna redigera den färdigt för att kunna släppa den innan jul. Därför så spenderade jag självfallet helheten av den 22:a December med att spela TV-spel. När den 23:e anlände började jag redigera avsnittet, bara för att inse att den sista tredjedelen av Linneas ljud var helt åt helskotta! Och vid detta laget stod min mamma hemma hos sig och väntade på att jag skulle komma och hjälpa henne med att göra allting redo inför julafton. Så istället laddade jag över allting på min laptop och åkte till mina föräldrar i hopp om att hitta tid till att redigera när jag var där. Istället hade vi en otroligt trevlig julhelg tillsammans som jag inte ville förstöra genom att behöva gömma mig och fixa tekniska problem. Sedan jobbade jag i tre hela dagar och hade inte tillräckligt med tid att redigera. Men sedan! Blev jag sjuk och hade ingen ork kvar att redigera någonting. Några dagar senare blev jag sittandes på nyårsafton, helt i min ensamhet för att förgäves försöka rädda avsnittet. Så vad vi har här nu är ett julavsnitt där en av medlemmarna är frånvarande, en annan sitter i hörnet av rummet utan mikrofon och inte deltar, och en tredjes ljud försvinner efter två tredjedelar av avsnittet. Om man bortser från allt detta så är det det bästa avsnittet vi någonsin har gjort! God jul och gott nytt år!